Ingrediente:

  • carne de pui
  • 1 kg prune
  • 2-3 ardei iuți
  • 20 g curry
  • 2-3 lingurițe piper
  • 1 lingură ulei
  • 2-3 căței de usturoi
  • 1 lingură sare
  • 1 kg carne de pui
  • 8 linguri zahăr
  • 1/2 linguriță scorțișoară

Mod de preparare:

1. Pentru început, spălăm și curățăm prunele. Cu ajutorul unui cuțit, le tăiem bucățele și le așezăm într-un bol.

2. Adăugăm 2-3 căței de usturoi, ardeii iuți tăiați mărunt, sarea, zahărul, uleiul, curry, piperul, scorțișoara și amestecăm foarte bine. Punem compoziția la fiert, la foc mic, timp de 30 de minute.

3. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem carnea de pui bucățele. Adăugăm 200 ml din marinada pregătită anterior și amestecăm bine. Lăsăm carnea la frigider pentru 2-3 ore.

Poftă mare!