Ingrediente:

  • 200 g unt
  • 200 g zahăr
  • 3 ouă
  • 3 linguri lapte
  • 3 linguri smântână
  • 2 pliculețe praf de copt
  • esență de vanilie
  • 1 kg făină
  • 50 g zahăr pudră

Mod de preparare:

1. Într-un bol, turnăm făina. Adăugăm praful de copt și amestecăm.

2. Într-un bol separat, batem untul cu ajutorul unui mixer. Adăugăm zahărul, ouăle, smântâna, laptele, esența de vanilie și amestecăm foarte bine.

3. Treptat, adăugăm făina și mixăm bine până la omogenizare.

4. Dăm aluatul prin mașina de tocat prevăzută cu o duză specială. Așezăm biscuiții pe o tavă acoperită cu hârtie de copt și coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 25 de minute. La final, decorăm cu zahăr pudră.

Să îi savurăm cu drag! Poftă bună!