Ingrediente:

  • 400 ml smântână
  • 300 g biscuiți cu unt
  • 6 ouă
  • 600 g cremă de brânză
  • 120 g unt topit
  • 300 g zahăr
  • 1 lingură esență de vanilie
  • 500 g brânză de vaci
  • zahăr pudră

Mod de preparare:

1. Cu ajutorul unui blender, mărunțim biscuiții. Adăugăm untul topit și turnăm amestecul într-o formă de copt. Dăm la frigider pentru 10 minute.

2. Într-un bol, amestecăm brânza de vaci cu zahăr. Adăugăm crema de brânză, esența de vanilie, ouăle și amestecăm bine.

3. Adăugăm smântâna și amestecăm bine până la omogenizare. Scoatem forma de copt de la frigider și turnăm compoziția peste stratul de biscuiți.

4. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 90 de minute.

5. La final, după ce se răcește la temperatura camerei, dăm la frigider pentru 4 ore. Puteți servi cu zahăr pudră sau dulceață.

Să o savurați cu drag! Poftă bună!